Thailand

Gruppresa 28 dagar

Till vintern 2025 är ni välkomna att följa med på vår populära gruppresa till Cha-Am, Thailand. Boende på Bann Pantai Resort och för dem som vill, 16 dagar med golf under en 4 veckors period. Kom när ni vill, och lägg upp er golfresa precis hur ni vill mellan perioden 22 januari – 19 februari. Under denna period kommer vi att ha en kontaktperson på plats i Cha-Am. Greenfee och transfer till golfbanorna med förbokade tider.
Flygresa är ej inkluderat.
Vi har fasta förbokade golfdagar. Frivilliga tävlingar och gemensamma middagar några dagar i veckan.

Läs mer om vår gruppresa till Thailand


Spela på Black Mountain

Black Mountain är klassad som en av Asiens absolut bästa golfbanor. Här har asientouren och europatouren spelats och på banan bor golfproffsen Rikard Karlberg, Johan Edfors och Thonghchai Jaidee.

Här kan ni boka en egen bungalow med pool på golfbanan och spela golf de dagar ni önskar. I klubbhuset finns en bra restaurang och i närheten Black Mountain Waterworld. Black Mountains egen transfer till Hua Hin finns tillgänglig varje dag från ert boende.

Välj mellan att bo på banan eller att enbart köpa greenfees. Se greenfeepriser här


Om Players Golf

Nu ser vi fram emot vinterns golfresa till Thailand. Vi kommer att köra samma upplägg, boende och golfbanor som tidigare år. Spelschemat är klart mellan 12 januari – 26 februari 2024. Vi kan självklart hjälpa till med bokningar utöver denna perioden, men det är inte helt säkert att vi själva är på plats just då. Boendet som våra golfpaket erbjuder kommer i första hand att vara Bann Pantai, men vi kommer också att kunna ta bokningar på Asia Hotel.

Under vinterns golfresa kommer dom som vill, att spela golf på 6 olika banor varav Springfield och Palm Hills stående på Måndagar och Fredagar. Vi kommer även att ha lite tävlingar för den tävlingssugna och dessa dagar kommer vi att ha gemensam middag och prisutdelning vid stranden eller på golfbanans restaurang.

Vi ser fram emot att spela golf i Thailand ihop med våra gamla goa golfvänner såväl som nya trevliga golfare. Hör gärna av er med frågor genom kontaktsidan för Players Golf eller ring på 0739-232640.

Några tidigare gäster

"Fantastisk golfresa med underbart boende på Bann Pantai. Vi blev mycket väl omhändertagna. Bra organiserade golfturer med punktliga pick-up och trevliga chaufförer. Jättefina golfbanor i perfekt skick och trevligt organiserade tävlingar."

Gerda & Bosse Gardebom
S:t Arild Golfklubb
"Vi hade en fantastisk månad i Thailand , bra golfbanor ett jättefint boende alldeles vid havet, perfekt läge. Allt var välordnat och planerat. Den lilla orten Cha-Am var otroligt trevlig, många små restauranger, billigt och trevliga thailändare ."

Karin Bengtsson & Bengt Brosved
Björnhults Golfklubb
"Stort tack för en fantastiskt lyckad golfvistelse i Cha-Am, 4 veckor i Januari 2023! Resan överträffade alla våra förväntningar! Boendet, golfen och inte minst det varma omhändertagandet från er!"

Bo och Helle Ahlenius
Ven GK

Ring oss gärna med frågor 073-923-2640

Gå till kontaktsida