Om Oss

Varför välja Players Golf?

Med många återkommande gäster sedan starten 2008 så vet vi att vi gör något speciellt som får våra gäster/vänner att komma tillbaka år efter år. Vi skapar en trygghet hos våra gäster och en varm gemenskap som håller år efter år.

Om Players Golf

Players Golf startade i Thailand, med en grupp av vänner som älskade golf och sol. Daniel som då delvis bodde i Thailand och kunde det thailändska språket hjälpte vänner och bekanta att boka golf och boende för att tillsammans spela golf. 2016 träffade Daniel sin nuvarande sambo Par som är född i Thailand, och som också är golfttokig. Strax därefter föddes Casper. Par startade ett företag i Thailand och Players Golf växte. Med egen lounge och golfshop nere vid Cha-Am beach så hade vi även en väldigt trevlig samlingsplats där vi träffades för en drink, quiz och ibland även föredrag. Players Golf har varit verksamt i Thailand under vintermånaderna till och med 2022 då vi tillsammans beslutade oss att permanent flytta till Sverige, då det blir enklare med vår son Caspers skola. Vi kommer ändå inte att svika våra golfvänner som älskar Thailand utan vi kommer även i fortsättningen att kunna hjälpa till med bokning av golf, boende och transfer oavsett om vi är på plats eller inte.

2020 kom tyvärr pandemin och de kommande 2 åren blev inställda.

Till hösten 2023 kommer vi att anordna golfresor till Mallorca, och till 2024 hoppas vi på ytterligare resmål.

Säsongen 2023 är vi inne i en expansionsfas där vi utformar nya resmål till Spanien. Med våra kontakter på plats får vi bra priser på greenfees, boenden och transfer. För oss är det viktigt att våra gäster känner en trygghet och har någon att vända sig till i de olika situationerna som kan uppstå på plats i ett annat land. Vi vill också att alla ska känna den fantastiska gemenskap som vi har på våra golfresor.


Några bilder från tidigare grupper

Tidigare gäster

"Fantastisk golfresa med underbart boende på Bann Pantai. Vi blev mycket väl omhändertagna. Bra organiserade golfturer med punktliga pick-up och trevliga chaufförer. Jättefina golfbanor i perfekt skick och trevligt organiserade tävlingar."

Gerda & Bosse Gardebom
S:t Arild Golfklubb
"Vi hade en fantastisk månad i Thailand , bra golfbanor ett jättefint boende alldeles vid havet, perfekt läge. Allt var välordnat och planerat. Den lilla orten Cha-Am var otroligt trevlig, många små restauranger, billigt och trevliga thailändare ."

Karin Bengtsson & Bengt Brosved
Björnhults Golfklubb
"Stort tack för en fantastiskt lyckad golfvistelse i Cha-Am, 4 veckor i Januari 2023! Resan överträffade alla våra förväntningar! Boendet, golfen och inte minst det varma omhändertagandet från er!"

Bo och Helle Ahlenius
Ven GK