Om Cha-Am

Vi önskar er mycket välkomna till det exotiska Thailand, Land Of Smile! Här hittar du många glada ansikten, god mat, fina stränder, men också väldigt fina golfbanor. Cha Am är ett semesterparadis som ligger ca. 25 kilometer norr om turistorten Hua Hin som är ett välkänt turistmål i Thailand.

Cha-Am har de sista åren blivit ett mycket populärt resmål för långboende pensionärer. Varför har Cha-Am blivit så populärt? Antagligen för att Cha-Am ännu inte blivit så exploaterat som turistmål och fortfarande har sin thailändska charm. Thailändarna är trevliga här och priserna är fortfarande mycket lägre en de stora turistmålen Phuket, Hua Hin och Pattaya. Sedan spelar nog närheten till 10 golfbanor en stor roll.

Aktiviteter i Cha-Am

I Cha Am hittar du mänger av aktiviteter förutom golf. Här har du bouleklubb, gym, snookerklubb, aerobic (varje kväll mellan 17-19) och självklart en lång sandstrand med solstolar. Massage hittar du i varje kvarter och priset är lågt. Du kan njuta av en timmes massage för ca. 70 kronor. Här finns även ett 50-tal skönhetssalonger och frisörer. På onsdagar är det den stora marknadsdagen där det är försäljning av det mesta. Marknaden ligger uppe vid tågstationen och börjar kl. 16.00.

Restauranger i Cha-Am

I Cha-Am hittar du mängder av restauranger. De mesta restaurangerna för turister ligger längs den 4 km långa strandgatan. Här erbjuds både thailänskt och västerländsk mat. Det finns även ett par skandinaviska restauranger där du kan få hemlagade köttbullar, pytt i panna och korv stroganoff. Några favoriter är DiDine, Rang Yen, Aroi, Max, Sea & Sand och Ban Pantai. För dig som är lite mer vågad, så finns här ett stort utbud av små lokala thairestauranger. Priset är thailändska (ca 12 kr för en maträtt). I Cha-Am hittar du även I Love Bread som har ett stort utbud av bakelser, bröd och baguetter.
Players Golf Thailand

222/57-59 Ruamjit Rd
76120 Cha-Am
Thailand

Players Golf Sverige

Drottninggatan 4
43245 Varberg
Sverige

Kontaktuppgifter

Telefon: 0739-232640
E-post: daniel(at)playersgolf.se
Facebook: @playersgolf1