Flygresan

Vi hjälper er gärna med förslag på resebolag som tar er till Bangkok. Vår favorit är Skyscanner.se. Här hittar du de billigaste flygen bland mängder av resebyråer. Hemsidor att hitta billiga flygresor genom: Skyscanner, Momondo

Att tänka på när det gäller val av flygbolag är om man får ta med sin golfbag gratis.

På Turkish Airlines får du ta med en golfbag gratis

Air France (Om man blir gratis Flying Blue Medlem) är en golfbag per person kostnadsfritt.

På Air India och Thai Airways får en golfbag tas med som bagage inkluderat i de kilon som är tillåtna.

*Informationen kan vara oaktuell. Vänligen dubbelkolla med flygbolaget innan du bokar.

Att tänka på

Saker som är bra att packa ner inför resan (observera att listan inte på något sätt är komplett).

 • Pass
 • Biljett
 • Visum (om längre än 30 dagar)
 • Reseförsäkringsbevis
 • Toaletttartiklar
 • Mediciner
 • Solskyddskräm
 • Thaibath (Pengar)
 • Visa/Mastercard
 • Golfutrustning
 • Golfskor


På de flesta golfbanor är det pikétröja som gäller. Ej T-shirt utan krage.

Försäkra dig om att giltighetstiden på ditt pass inte gått ut.

Reseförsäkring

Det ingår normalt en reseförsäkring i din hemförsäkring.

- Se över ditt försäkringsskydd inför resan.

Ska du stanna längre än 30/45 dagar behövs en tilläggsförsäkring från dag 31/46.

Avbokning

Golf

Vid sjukdom eller annan acceptabel orsak som meddelas senast 16.00 dagen innan spel, så kommer 100% av kostnaden att återbetalas. Blir ni akut sjuk ex. på natten innan spel så kommer att få ett kvitto för er betalning, vilken ni använder i ert försäkringsärende hos ert försäkringsbolag.

Transfer

Vi kommer att återbetala 100% av kostnaden för transfer T/R flygplats till 2 dagar före transport, därefter kommer 50% av kostnaden att återbetalas. Enligt våra chaufförernas policy. Vid NO SHOW utan att meddela oss kommer 0% av den totala transferkostnaden att återbetalas.

Transfer T/R golfbanor är räknat på antal passagerare/minibuss, därför kommer detta ej att återbetalas. Ca. 100 kr/resa.

Hotell

Då vi samarbetar med hotell så måste vi följa hotellets regler. Detta är som följer:

Hotellets återbetalningsregler är följande:

Vid avbokning tidigare än 45 dagar innan ankomst kommer 100% av hotellbokningen att återbetalas.

Vid avbokning mellan 45-5 dagar innan ankomst kommer hotellets bokningskostnad ej att betalas tillbaka. (20% av rummets totala kostnad). Ni kommer att få ett kvitto för er betalning, vilken ni använder i ert försäkringsärende hos ert försäkringsbolag.

Vid avbokning senare än 5 dagar innan ankomst kommer 0% av rumments totala kostnad att återbetalas. Ni kommer att få ett kvitto för er betalning, vilken ni använder i ert försäkringsärende hos ert försäkringsbolag.

Vid NO SHOW utan att meddela oss kommer 0% av den totala hotellkostnaden att återbetalas. Ni kommer att få ett kvitto för er betalning, vilken ni använder i ert försäkringsärende hos ert försäkringsbolag.

Betalning

Så här går betalningen till...

1. När ni är nöjda med er offert så skickar ni ett godkänande av offerten till vår e-post. Vi kommer då att skicka en bokningsbekräftelse till er E-post. Kontrollera att allting stämmer enligt er resplan. Är offerten enligt era önskemål och ni vill boka resan så skickar ni ett bekräftelsemail till daniel(at)playersgolf.se, där ni uppger ert namn, e-post och telefonnummer.

2. Vi skickar er en bokningsbekräftelse och en faktura på delbetalning (20% av totalsumman). Detta är delbetalning för att boka ert boende.

3. Slutbetalning sker senast 45 dagar före incheckning på hotellet. (80 % av totalsumman).

Players Golf är baserat i Thailand och finns under TAT-licens 14/02797.

Betalning görs till ett svenskt konto i SE-Banken alt. direkt till vårt thailändska företagskonto.

Vid frågor kontakta oss gärna...

Trygghet

Det kommer alltid att finnas någon på plats som hjälper dig med dina frågor. All transport till och från golfbanorna sker genom Joy Taxi Service. Players Lounge/Golf Butik ligger ca 1 km från hotellet vid Golden Beach Hotel. Khun Par eller annan personal från Players Golf är på plats eller tillgängliga genom telefon/messenger.

Vi använder messenger och e-post för att kommunicera men vi har självklart även ett telefonnummer ni kan ringa om ni skulle vilja på tag på oss.

Vill ni använda en mobiltelefon är det bra om ni tar med en extra telefon (som ej är låst till något abonnemang) så att ni kan använda denna till det thailändska kontantkortet. För att köpa ett kontantkort till er telefon behövs pass och detta görs på en auktoriserad telefonbutik. Vi hjälper er med detta.

Dricks till caddie

För er som aldrig spelat golf i Thailand så är caddie obligatoriskt.

Caddien möter er normalt vid entrén vid banans klubbhus där taxin stannar. Första gången blir ni tilldelad en caddie. Trivs ni sedan med caddien och vill spela fler gånger på banan med samma caddie så kan man i vissa fall förboka caddien. (Alla caddies har ett personligt nummer)

Att ha en caddie känns väldigt lyxigt och han/hon hjälper dig under rundan. Caddiefeen är normalt 350 bath per runda och ingår i PlayersGolfs Greenfees.

Dricks till Caddien

Efter avslutad runda ger man normalt ca. 300-400 bath i dricks. Man brukar även bjuda på en dricka efter 9 spelade hål.

Spela mer golf

Vill ni spela mer golf så hjälper vi er med bokning/betalning av golftider och transfer T/R golfbana. Ta kontakt med oss på plats eller skicka ett mail till daniel(at)playersgolf.se

Golflektioner

Det finns självklart möjlighet att bättra på sin golfsving genom att få instruktioner av ett golfproffs. Players Golf jobbar med:

Odd som har spelat på den Thailändska Touren. Han håller till på Imperial Lake View Golf Club (Ca. 25 min från hotellet) och pratar bra engelska. En lektion kostar 1500 bath (450 kr) för ca. 1 timme

Michael, som har jobbat som pro på Springfield i många år. En lektion kostar 2500 bath (750 kr) för ca. 1 timme

Players Golf hjälper till med transfer T/R golfbanan

Säkerhetspolicy

För den personliga integritetens skull hålls all information om kunders bokningar och betalningar konfidentiellt vare sig bokning görs via Internet eller per telefon.

Den här webbplatsen använder sig INTE av så kallade "cookies" och inga betalningar görs via hemsidan.

Om det är något du undrar över eller saknar på Players Golf så tveka inte att kontakta oss!

Om Players Golf

Scandinavian Dogleg Golf var namnet på en vängrupp som började resa ihop för att spela golf i Thailand för 10 år sedan. Antalet vänner som velat följa med har blivit fler och fler. Daniel, som startade upp Dogleg Golf, har bott och rest i Thailand i många år. För att få fler golfare att komma till underbara Cha-Am och spela golf startade sambon Par upp ett företaget Players Golf som är baserat i Cha-Am. Players Golf som hjälper även till med bokning av golf på plats i Cha-Am. Numera heter företaget Players Golf och drivs av Par. Par pratar utmärkt engelska, även lite svenska och spelar själv golf med att handikap på 13. Boenden är av hög standard, 10 fina golfbanor inom 1 timmes bilfärd och den fina stranden gör att våra gäster kommer tillbaka år efter år. Par bor tillsammans med sin sambo Daniel och deras son Casper som föddes i slutet av 2016.

Flygresan är ej inkluderad.

Players Golf är registrerat i Thailand hos TAT (Tourist Authory of Thailand) och har licens för att arrangera paket med och utan golf. Licens 14/02797. Players Golf har även försäkring för 300 gäster per år.

Vi ses i Cha-Am / Glöm ej golfklubborna

Lounge & Golfshop

Inför säsongen 2019/2020 så flyttade vi vår Golf Lounge till strandgatan och en ny lokal på 150 kvm. Loungen ligger på övervåningen till restaurang MAX och här har vi 2 stora soffgrupper och ett antal café bord. Här träffas vi vissa kvällar för lite mingel och ibland golf quiz innan kvällsmaten. Vi har även haft några intressanta föreläsningar av våra gäster då vi samlas och lyssnar. I Loungen har vi en cocktailbar, stor TV där vi visar golf och annan sport genom Viaplay och Cmore. I menyn finns allt från Öl, Vin till Gin Tonic och Mojito. Vi serverar även alkoholfria drycker, kaffe och snacks.
Players Golf Thailand

222/57-59 Ruamjit Rd
76120 Cha-Am
Thailand

Players Golf Sverige

Drottninggatan 4
43245 Varberg
Sverige

Kontaktuppgifter

Telefon: 0739-232640
E-post: daniel(at)playersgolf.se
Facebook: @playersgolf1