Bann Pantai

Bann Pantai är en favorit som får gäster att komma tillbaka år efter år. Den mysiga anläggningen ligger som en vacker tropisk trädgård och vetter mot Cha-am strand. Resorten har 6 villor och 24 lyxiga rum som alla nyligen har renoverats. Här finns bekväma rum med stora badrum och rejäla privata balkonger. Rymliga, rena och bekväma rum, alla inredda i en modern tropisk stil. Varje rum har nyligen renoverats, och alla är utrustade med regnduschar, luftkonditionering, värdeskåp, stor platt-Internet-TV med digitala kabelkanaler och självklart fri internet. Var och en av de 6 villorna har stora badrum, medan de större Pantai Deluxe och Pantai Superior rum har en vidsträckt utsikt över den stora swimmingpoolen.

Längs med Cha-am Beach, kan du njuta av thailändska och internationella rätter med ljudet av vågor från stranden. Njut av en frukostbuffé utomhus på den expansiva däck. Coco Bueno serverar internationella cocktails och alkoholfria drycker, i stort sett kan du få allt du önskar medan du njuter i den tropiska atmosfären i Cha-Am, Thailand.

Restaurangen Coco Buono är öppen för lunch till middag från kl.10:00 varje dag. Frukost serveras varje dag från 7:00 till 10:00.
Players Golf Thailand

222/57-59 Ruamjit Rd
76120 Cha-Am
Thailand

Players Golf Sverige

Drottninggatan 4
43245 Varberg
Sverige

Kontaktuppgifter

Telefon: 0739-232640
E-post: daniel(at)playersgolf.se
Facebook: @playersgolf1