Cala Mirror, Mallorca

Cala Millor, Mallorca

1 Sept - 14 Sept 2023

Följ med på vårt 2-veckors paket till Mallorcas östkust i början av november 2023. Här bor du lyxigt vid havet och badar i kristallklart vatten. Vi kommer att spela 7 rundor golf varav 3 tävlingar på 3 fantastiska banor av hög kvalité.

Flygresan bokar ni själva, men vi kan hjälpa till med transfer från flygplats till hotell om vi inte väljer alternativet med hyrbil. Ni kan även välja att stanna längre eller kortare än 2 veckor. Vi kommer att dock att ha en golfvärd på plats mellan 1-14 november.


Paketpris på olika hotell

Välj det hotell som passar just er
We haven't found any tour that matches you're criteria

Son Servera Golf

18 HÅLS SEASIDEBANA

Information om golfbanan

Son Servera golfklubb ligger i nordöstra delen av ön, intill havet i natursköna omgivningar. Banan är designad av John Harris och öppnades ursprungligen som en 9-hålsbana 1967, vilket gör den till den näst äldsta banan och klubben på ön. Med 4 olika tees så väljer du det som passar ditt spel. Banan blev 2011 tillbyggt till en 18 hålsbana och är hela 6000 meter lång från Championship tee. Vackra planteringar av olivlundar och ekar kantrar banan och under spelets gång möts du av fantastiska vyer över Cala Millor bukten.
Banorna är ganska smala och bunkrar att hamna i finns i överflöd, så för att inte förlora för många slag så krävs full koncentration.
Restaurangen är mycket uppskattad och en perfekt plats att koppla av på efter att ni spelat en runda.


Capdepera Golf

Information om golfbanan

Capdepera Golf är en familjeägd bana på östra sidan av Mallorca och ligger mellan de vackra små städerna Arta och Capdepera. Banan är vacker och med sex sjöar som ligger gömda i en spektakulär dalgång omgiven av berg.De första tolv hålen på ett mandelplantage med små kullar, medan de sista sex hålen går upp i Llevantbergen och erbjuder fantastisk utsikt.
Golfbanan har några hål med långa och breda fairways och en del som liknar smala korridorer och kräver mer precision av dina slag. Den är lämplig både för nybörjare och för mer erfarna spelare. Den har ett klubbhus och en prestigefylld skola där lektioner ges under hela året. Capdepera Golf Club erbjuder en välsorterad golfshop, en stor golfskola med fantastiska flerspråkiga lärare samt en stor driving range och övningsområde.
Efter rundan kan man njuta av god mat på den härliga terrassen. Och den berömda BBQ med levande musik finns till för dig som önskar, varje torsdagskväll på vår fina klubbterrass. Banans välkända restaurangen Roca Viva är inte bara öppen för golfare. God mat på den trevliga terassen får golfare och icke-golfare att komma tillbaka om och om igen.


Pula Golf

Information om golfbanan

Pula Golf grundades 1995 och helt ombyggd av José María Olazábal mellan 2004 och 2006 för att tillfredsställa kraven från internationell och professionell golf. Den har förvandlats till en vacker och utmanande golfbana, par 72 på 6,246 m där 14 av de 18 hålen ger utsikt över greenen från tee.
Pula Golf har en stor driving-range med två nivåer, en av dem är täckt och två putting-greens. Dessutom erbjuds ett Shortgame-område med 3 pitching-greener och en stor chipping-green för att öva alla sorters slag runt greenerna. Pula Golf arrangerar bl.a tävlingar som PGA European Tour Championships Mallorca, Mallorca Skin Games och Olazábal & Nadal Invitational.
Bourdy, Hanson, Jiménez, Gonzalo Fernández Castaño, Álvaro Quirós, Olazábal, Darren Clarke, Molinari, Kaymer, Canonicca, Sergio García, Rafa Nadal, etc. är några kända personligheter som har spelat Pula Golf.