Ankomst och avresa

Vid ankomst går ni till receptionen och checkar in. Ni lämnar över ert pass för kopiering av receptionisten och fyller i blanketen för incheckning. Rutinerna kan variera mellan olika hotell, men följ bara receptionistens anvisningar. Ni får er rumsnyckel och eventuella matkuponger om någon typ av pension eller frukost ingår i ert paket.

Lämna över kreditkort som garanti för betalning av slutnota. Hotellet kan i vissa fall reservera ett belopp på kortet som släpps när slutnotan är betald.Om ni med en gruppresa så kommer vår golfvärd att vara närvarande när ni checkar in på hotellet. Skulle vi inte ha golfvärd på plats så är ni alltid välkomna att ringa. eller skicka ett meddelande på Messenger eller WhatsApp.

Enligt internationella hotellbestämmelser sker gästbyte kl 12.00 men ibland även tidigare. Rummen måste då städas innan de nya gästerna ankommer. Detta gäller även om du avreser på kvällen eller natten. Ibland måste du själv ta ansvar för ditt bagage. Enligt samma regler kan inte ankommande gäster förvänta sig att få tillgång till sitt rum förrän kl 15.00 på ankomstdagen. På avresedagen kan hotellet, i mån av tillgång, erbjuda ett gemensamt rum för ombyte, vila och dusch, till de hemresande resenärerna.