Gruppaket/Golfbanor

Springfield

Denna mästerskapbanan planlades av en verklig mästerskapsgolfare, nämligen Jack Nicklaus, och öppnades 1993. Det faktum att detta är en relativt ny golfbana försvinner i dess mognad och illvilja mestadels genom en väldigt lyckad design. De östra 18 hålen är början på en 27 hålsbana också dessa designade av Jack Nicklaus.


Black Mountain

Black Mountain är en av Asiens absolut bästa golfbanor och har vid flera tillfällen blivit utsedd till bästa mästerskapsbana i Asien. Black Mountain var även med bland de 100 bästa golfbanorna utanför USA i Golf Digest 2012-2013. Tävlingar som spelats här är Thailand Classic på Black Mountain, med spelare som Jimenez, Jaidee….


Palm Hills

Palm Hills öppnades för spel i december 1991 och blev en av de första av mästerskapsbanorna för internationellt spel. Palm Hills Golf Course designades av ”Max Wexleren”. THAILAND WORLD PRO AM spelades här för första gången i Thailand år 1993. Banan fick mycket beröm, både från konkurrenterna och PGA….


Lake View

Lake View öppnades i början av 1993. Roger Packard tilldelades uppgiften att designa denna golfbana som utmanande och svår. Imperial Lake View bär kännemärken av Herr Packard i form av stora nivåskillnader. Detta gav golfbanan ett unikt landskap. Golfbanan har 36 hål….


Banyan

Banyan Golf Club öppnade 2008 och golfbanan har en fantastisk design med utsikt över både berg och hav. Detta är en av anledningarna varför Banyan röstades fram som Asiens bästa nybyggda bana 2009 i tidningen Asien Golf Monthly. När man spelar golf på Banyan får man planera sitt spel och försöka hitta väl….


Majestic Creek

Golfbanan öppnades för spel 1993. Dr. Sukiti planlade denna bana som är en väldigt vacker och utmanande golfbana. Denna golfbana är en 27 håls bana och ligger strax utanför Hua Hin. Majestic Creek kurar ihop sig mot den thailändska/burmeisiska bergskedjan. Naturliga vattenhinder finns i överflöd….


Seapine

Seapine är den perfekta golfbanan för dig som gillar att spela golf på en seasidebana i Thailand. Denna golfbanan mäter 6780 meter från svart tee. Banan har fin havsutsikt i den unika designen som är viktigare än längd på denna banan. Även proffsspelare kan ha problem att spela banan på par.


Royal Ratchaburi

Denna golfbana ligger vid foten av frodiga skogsklädda berg och har en spektakulär natur. Böljande terräng och en del nivåskillnader med väl utplasserade bunkrar gör banan riktigt utmanande. Har du spelat på denna golfbana en gång, så vill du komma tillbaka igen. Den är enligt flera av Players Golfs gäster i klass med Springfield….