Anette och Roland Andersson (Sölvesborgs GK)

Tack för 4 fantastiska veckor i januari 2018. Välorganiserat med bra boende  och fina golfbanor. Hög klass på transfern och den fina gemenskapen man kände på och utanför banan, pizzakvällar mm. 


Helen och Bengt Elfving (Ljungby GK)

Om du är sugen på golf i Thailand kan vi verkligen rekommendera Cha-Am. Vi tillbringade 2 fantastiska veckor i november 2016 med boende i Cha Am på Hotell Baan Pantai. Golfbanorna är väldigt fina. Vi fick ett fantastiskt trevligt bemötande och allt var väldigt välordnat. Vi kom tillbaka i januri 2018 för 4 veckor.

  


Bo och Helle Ahlenius (Ven GK)

Stort tack för en fantastiskt lyckad golfvistelse i Cha-Am, 4 veckor i November 2016! Resan överträffade alla våra förväntningar! Boendet, golfen och inte minst det varma omhändertagandet från er! Allt det här gjorde att vi redan bestämt oss för att komma tillbaka. Vi kom tillbaka för gruppaketet 2018 och det blev lika lyckat som vår tidigare resa.


Familjen Wall/Arvidsson (Bollnäs GK)

Vi firade Påsken 2017i Cha Am med 2 vuxna och 2 tonåringar och med golf på olika banor och ett ”kanon” boende på Bann Pantai samt att alla transporter fungerat till 100% så tackar vi er för ett trevligt bemötande och ett proffsigt upplägg.


Gerda & Bosse Gardebom (S:t Arild Golfklubb)

Fantastisk golfresa med underbart boende på Bann Pantai. Vi blev mycket väl omhändertagna. Bra organiserade golfturer med punktliga pick-up och trevliga chaufförer. Jättefina golfbanor i perfekt skick och trevligt organiserade tävlingar. Vi har nu återkommit 4 år i rad.


Ove & Lisa Bärgman (Harabäckens Golfklubb)

Vi tycker att Cha-Am är en riktigt mysig, genuin strandby med fanstastiskt fina golfbanor och helt klart hyggliga priser. Ni har hjälpt oss med allt vi behövt och det samma gäller alla chaufförersom skött all transport till och från golfbanorna. Bra boende, fina golfbanor och bra service är varför vi åker tillbaka i minst 6 veckor varje vinter.


Karin & Bengt Bengtsson (Björnhults Golfklubb)

Vi hade en fantastisk månad i Thailand , bra golfbanor ett jättefint boende alldeles vid havet, perfekt läge. Allt var välordnat och planerat. Dom fixade och ordnade det mesta. Den lilla orten Cha-Am var otroligt trevlig, många små restauranger, billigt och trevliga thailändare . Vi kommer gärna tillbaka till detta, en oförglömlig resa som finns i våra hjärtan. Vi har nu spelat golf med här för 3 året.


Lena & Tommy Turesson (Varbergs Golfklubb)

Transporten från flygplatsen fungerade utmärkt och ett väldigt bra mottagande vid ankomst till Bann Pantai. Hotellets personal väldigt serviceinriktade och hjälpsamma och frukosten är utmärkt även väldigt bra att äta lunch eller middag. Transporterna till banorna har funkat perfekt dock lite dyrt att åka ensamma med taxi till banorna. Alla banor som vi har spelat har varit väldigt fina dock är vår favorit Springfield  (Lake View, Palm Hills, Sawang och Ratchaburi ). Vi blev även guidade runt i Cha-Am området med marknader och stränder. Vi fick även hjälpt med att hyra moped. Vi är väldigt nöjda med allt och kan tänka oss att komma tillbaka.