black mountain golf logo

Black Mountain är en av Asiens absolut bästa golfbanor och har vid flera tillfällen blivit utsedd till bästa mästerskapsbana i Asien, och var även med bland de 100 bästa golfbanorna utanför USA i Golf Digest 2012-2013. Tävlingar som spelats här är Thailand Classic på Black Mountain, med spelare som Jimenez, Jaidee, Björn, Noren och Edfors. Kvalitén på banan är alltid 100% oavsett om det är tävling eller inte.

Banan är anpassad för alla typer av spelare, såväl amatörer som proffs med 5 olika tees att välja mellan. Banan bjuder på en hel del vattenhinder, nivåskillnader och fantastiska greener. Att spela golf på Black Mountain är något man borde prova om man har vägarna förbi. 

I Thailand är caddie obligatoriskt och Black Mountain har handplockat caddies som är mycket kunniga, och antagligen finns landets bästa caddies just på Black Mountain. Restaurangen på klubbhuset är riktigt bra, drivs av en svensk kock med mycket trevlig och serviceinriktad personal. Här kan du beställa Raggmunk, Korv Stroganoff eller annat från det svenska köket. 

Designer: Phil Ryan
Längd: 18 holes par 72 (7343 yards)
Golfbil: 700 THB (Ej obligatoriskt)
Tid från Cha-Am: Ca: 35 min
Normalt Greenfeepris: 3950 THB inkl. caddiefee
Players Greenfeepris: 3600 THB inkl. caddiefee
Övrigt: Proshop, Restaurang, Spa, Tennis